Interviuri

“Totul se învață în timp“ [Natalia C]

Este în pas cu tot ce se întâmplă în lumea cosmeticelor , iar pasiunea pentru călătorii și-o împarte cu familia. Articolele și vlog-urile îi sunt urmărite de sute de femei care vor să îmbine utilul cu plăcutul. 

 

 

Bună! Hai să începem cu începutul…Ce ne poți spune despre tine în câteva cuvinte?

Bună! Mă numesc Natalia , am 30 de ani, 2 copii, un soț, un blog și un canal de YouTube 🙂

 

 

Cum ți-au schimbat copiii viața ?

Copiii mi-au făcut viața mai frumoasă. Am devenit o persoană mai responsabilă, mai organizată , mai puternică pentru ei , dar și foarte sensibilă , atunci când ceva nu este bine, când sunt bolnavi, de exemplu. 

 

 

Ce părere are familia despre activitatea ta de pe blog , Instagram și YouTube ? Te susțin ?

Soțul meu m-a încurajat și m-a susținut de la început, în rest nu cred că sunt așa “conectați” cu această lume și le este indiferent. 
Părinții sunt fericiți că ne văd mai des, de exemplu. 

 

 

De unde pasiunea pentru online ?

Totul a plecat de la blog. Atunci când ai un blog ești prezent pe Social Media și până la YouTube, mai este doar un pas. 

 

 

Cât de greu e să ai un blog de beauty & lifestyle și ce satisfacții îți aduce în prezent ?

Nu este greu să ai un blog dacă îți place să scrii. Totul se învață în timp. Mai greu este să fii conectat mereu cu această lume, să fii la curent cu toate noutățile și trebuie să investești ceva bănuți. 

 

 

Ce te enervează cel mai tare la o persoană?

Încerc să accept oamenii așa cum sunt, cu calități și defecte, însă dacă defectele lor mă afectează pe mine, mă retrag. 

 

 

Cu ce te ocupi când nu faci vlog ?

Când nu fac vlog scriu articole, organizez excursii, mă ocup de un site, activități de mamă, îngrijesc pisica, papagalul, de-ale casei.

 

 

Ce alte pasiuni mai ai? 

Îmi place mult să călătoresc împreună cu familia, să descoperim locuri noi, îmi place să pictez, să fac poze și mă pasionează tot ce ține de beauty. 

 

 

Ce te-au învățat anii ce au trecut ? 

Woow! Anii ce au trecut m-au învățat că există loc sub soare pentru toată lumea, că trebuie să îmi văd de treaba mea, că există și oameni răi și că aceștia pot poza în îngerași. 
Tot anii trecuți m-au învățat să am încredere în mine și să văd mereu partea plină a paharului. 

 

 

3 lucruri de care ești mândră și 3 lucruri de care nu ești. 

Sunt mândră de familia mea, de faptul că mi-am descoperit pasiunile, de educația copiilor mei și nu sunt mândră că uneori nu fac mai mult pentru pasiunile mele, deși știu că pot, uneori stau prea mult pe gânduri, în loc să pun în aplicare și 3, mă cam las la urmă mereu, când este vorba de chestii medicale. 

 

 

Cum decurge o zi obișnuită din viața ta?

Nici o zi din viața mea nu este la fel. Totul depinde de activitățile copiilor și de ale mele , care sunt diferite de la o zi la alta. 
Dimineața pregătesc fetița pentru gradiniță , la 11 pregătesc băiatul pentru școală , apoi strâng în urma lor și nu numai, după care muncă la calculator, fotografii pentru proiecte, filmez. 

 

 

Ce ne poți spune despre planurile tale de viitor? 

Vreau să-mi găsesc un job care să mă scoată din casă , să ies mai mult, în rest nu obișnuiesc să îmi fac planuri, trăiesc momentul, mă bucur de ce am acum. 

 

 

Ai avut vreodată un moment în care ai zis “gata , mă las!” ? Dacă da , cum ai reușit să treci peste ? 

Ooo, da! De foarte multe ori. În ceea ce privește YouTube-ul am zis ,,gata” din două în două săptămâni și de fiecare dată când am avut zile mai proaste. 
Am trecut peste când mi-a revenit bunadispoziție, când am primit încurajări din partea urmăritorilor sau întrebări despre următoarea postare. 
În orice caz, dacă nu filmez o perioadă , mi se face dor și nu mă pot abține, o iau de la capăt. 

 

 

Cum vezi mediul online peste 10 ani de acum încolo? 

Eu cred ca oamenii sunt din ce în ce mai conectați în online și cred că peste 10 ani un magazin online va avea și magazin fizic și nu invers, cum este acum. :)) Este doar un exemplu, nu știu în ce direcție se îndreaptă mediul online. 

 

 

Cum ai defini succesul? 

Succesul… Pentru un om ca mine, cu pasiunile mele, să pot să mă ocup în continuare de ele și să am și câștiguri, realizări, să devină muncă full time. 

 

 

Având în vedere că ai experiență în domeniu , ce sfat le-ai da bloggerilor aflați la început de drum?

Dacă le place să scrie , dacă vor să aibă un blog , dar se tem de ceva, să nu le fie teamă , totul se învață în timp și le urez succes tuturor. 
Mult succes și ție și mi-a făcut plăcere să răspund la super-întrebările tale!

 

Natalia Constantin Online :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *