Dragoste & Sex

11 idei pentru o întâlnire la domiciliu

Experții în relații îți vor spune să ieși mai des, să-ți scoți partenera la o cină romantică în oraș atunci când se așteaptă mai puțin. Nimic rău în acest lucru, dar atunci când ai un nou-născut în casă abia îți ajunge timpul să dormi. Sau poate că nu îți permiți luxul de a arunca banii pe o masă în oraș fiind ocupat cu cheltuielile de zi cu zi.

 

 

Simți că mâinile tale sunt legate și vezi doar obstacole când ai vrea să faci ceva nou? Eu am găsit alternativa: “întâlnirea la domiciliu”.

 

 

Conceptul “întâlnirii la domiciliu” este simplu: dacă nu puteți ieși în oraș ori de câte ori simțiți nevoia, e timpul să fiți mai creativi, să vă adaptați situației și să veniți cu o activitate distractivă. Dacă aveți copil, întâlnirea voastră începe odată ce adoarme.

 

 

Mai jos găsiți 11 idei pentru “întâlnirea la domiciliu” , ușor de planificat și ieftine.

 

 

 

1. Jucați un joc

– fie că jucați ceva de tipul monopoly, fie că jucați cărți, o mică competiție nu strică niciodată! Asta vă poate apropria și vă poate reda scânteia care a aprins focul relației voastre.

 

 

2. Cină la lumina lumânărilor

– este uimitor ce efect poate avea schimbarea atmosferei. Sigur,puteți mânca tot timpul în fața tv-ului,dar când puneți o față de masă elegantă, aprindeți niște lumânări și redați pe fundal o melodie lentă, veți fi surprinși cât de superbă o să fie noaptea voastră.

 

 

3. Gătiți împreună

– să gătești după programul de lucru poate fi o aventură grăbită și stresantă. În schimb gătitul împreună după ce copilul e în pat, poate fi o activitate foarte distractivă și o modalitate drăguță de a te reconecta cu partenerul.

 

 

4. Pictori amatori

– când a fost ultima oară când v-ați jucat cu niște acuarele? Este la fel de distractiv cum vă amintiți. Luați din dulapul copiilor instrumentele necesare și apucați-vă de făcut artă din penson!

 

 

5. “Librărie” la domiciliu

– puteți cumpăra în prealabil câteva reviste sau cărți, niște bomboane de ciocolată și mult ceai. Seara vă așezați în fotoliile voastre confortabile și împărțiți în doi cele mai interesante articole.

 

 

6. O întrebare ea, una tu

– există sute de cărți cu “întrebări pentru cupluri” și există, de asemenea, cele care nu sunt în mod special pentru cuplu, dar oferă începuturi amuzante de conversație. Dacă în ultimul timp nu ai mai discutat cu soția ceva în afară de copil și problemele de la muncă, o listă cu întrebări interesante va fi binevenită.

 

 

7. Un puzzle împreună

– să faceți un puzzle împreună este o activitate plăcută care vă  ajută să vă relaxați și să purtați o conversație bună.

 

 

8. Picnic în grădină

– puneți o pătură în grădina voastră, așezați un felinar și savurați cina sub stele. Monitoarele pentru bebeluși vor fi un real ajutor, în felul acesta puteți să vă bucurați de timpul vostru în timp ce micuțul își face somnul în siguranță.

 

 

9. Cinema în aer liber

– e timpul să aruncați la coș rutina obișnuită cu parcatul în fața tv-ului. E timpul pentru NEXT LEVEL: găsiți un zid sau puneți o foaie de proiector, așezați două scaune, scoateți câteva gustări, ceva de băut și bucurați-vă de aerul proaspăt.

 

 

10. Petrecere de degustare

– cumpărați câteva vinuri diferite, niște whisky sau niște beri și faceți o degustare în timp ce vă povestiți întâmplările.

 

 

11. O baie împreună

– multe persoane au jacuzzi pe care nu îl folosesc mai niciodată din cauza programului încărcat, bazându-se exclusiv pe eficiența dușului. E timpul pentru o pauză de la rutină, încetiniți lucrurile și faceți o baie împreună cu multă spumă și multe bule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *