Travel

Probleme cu camera de hotel? Iată câteva trucuri

Atunci când dorești să rezervi online o cazare, trebuie să examinezi atent oferta, fotografiile, rețelele de socializare și recenziile. Dar asta nu înseamnă că nu există surprize din când în când.

Am găsit câteva trucuri prin care poți transforma camera ta rea într-o cameră suportabilă.

 

 

1. Începe de la recepție

Îți poți da seama cu ușurință că vei sta într-o cameră sub așteptări în momentul în care ajungi la recepție. Recepția este oglinda calității generale a unui hotel și ar trebui să-ți facă o impresie bună. Dacă ghinionul te urmărește, discută cu recepția despre problemele cu camera ta. Solicită o cameră aproape de capătul holului și departe de lifturi, mașini de gheață, scări sau de alți creatori de zgomot.

 

 

 

2. Verifică înainte

Este bine să verifici camera înainte de a despacheta lucrurile personale. Asigură-te că ai prosoape curate și hârtie igienică. De asemenea, verifică luminile și celelalte facilități, inclusiv dușul, aerul condiționat, toaleta și televizorul. Va fi mai ușor să schimbi camera fără să deranjezi personalul dacă nu ți-ai înșirat peste tot lucrurile din bagaje.

 

 

 

3. Ai grijă la suprafețe

Cei care au testat suprafețele în diferite camere de hotel au descoperit că 81% dintre ele conțineau bacterii fecale. Când o toaletă nu funcționează corect, pulverizează bacteriile în jurul băii, iar mâinile murdare le cară cu lejeritate în cameră. Suprafețele cele mai murdare au fost:

  • Întrerupătoarele de lumină
  • Telecomanda de la TV/AC
  • Podeaua
  • Chiuveta

Este indicat să ai cu tine câteva șervețele dezinfectante și să ștergi măcar suprafețele enumerate mai sus. Știu că n-ai venit pentru asta în vacanță,dar dacă nu ai tu grijă de tine, nimeni altcineva nu o să aibă.

 

 

 

4. Creează-ți propriul confort

Dacă te-ai resemnat și ți-ai făcut camera cât de cât ideală, e timpul să te bucuri la maxim. Poți face un duș seara (sau dimineața foarte devreme) ca să nu ai surpriza să rămâi fără presiune sau apă caldă în alte intervale orare.

Ieși cât de mult poți, nu-ți petrece prea mult timp în camera de hotel. În loc să stai la un film, mergi la teatru sau vizitează ceva. În loc să citești o carte toată dimineața în pat, du-te la o cafenea.

2 thoughts on “Probleme cu camera de hotel? Iată câteva trucuri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *