Ce-ți scriu

Cum să scapi de dependența de chipsuri

Mă număram printre cei care nu pot să vadă un film sau o emisiune fără să ronțăie o pungă de chipsuri. Treaba asta s-a schimbat. Cum? Hai să-ți povestesc!

 

 

După cum mulți dintre voi știu, locuiesc în Londra de aproximativ 3 ani. Recent mi-am schimbat jobul, iar odată cu el și stilul de viață.

 

 

Nu, nu am înlocuit snacks-urile cu legume sau cu altceva. Nu e nevoie mereu să faci asta. Nici să-ți impui să nu mai mănânci de mâine. Trebuie doar să mergi în vizită sau mai bine să te angajezi la o fabrică de chipsuri. Tare, nu? Nu chiar!

 

 

În momentul în care o să vezi cu ochii tăi cum se fabrică chipsurile, cum se depozitează, câtă “igienă” există în acel loc, cu siguranță o să renunți la a mai consuma. Să mai ai și un șef “drăguț” … când o să vezi pungile de chipsuri pe rafturile magazinelor o să vrei să le iei la palme.

 

 

Stau toată ziua cu mâinile pe tot felul de sortimente de chipsuri, le împachetez, le așez, le fabric. Curăț mașinile, văd cât ulei se folosește, ce fel de condimente se adaugă și în ce condiții. Să mai mănânc? Nici gând!

 

 


Pentru o viață sănătoasă angajați-vă într-o fabrică de chipsuri! Ha,ha

2 thoughts on “Cum să scapi de dependența de chipsuri”

  1. Ha, ha, ha.
    Este fix ca faza aia…am vazuto pe un canal de yt.
    Daca ai duce copii cand sunt mici intr-un spital de bolnavi de plamani si cancer la plamani.
    Nu ai mai fuma.
    Bun articol desi nu are multe cuvinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *