Ce-ți scriu

2019, îți mulțumesc! 2020, sunt pregătit!

De la anul 2019 am învățat să părăsesc zona de confort, să fac un pas chiar și mărunt spre visele pe care le așez pe pernă noapte de noapte. Mi-am testat limitele și am reușit să mă ridic deasupra provocărilor care m-au însoțit la fiecare pas.

 

 

 

Aș putea să umplu pagini întregi despre lecțiile pe care le-am primit anul acesta. Am învățat că orice problemă are și o rezolvare. Trebuie doar să-ți dorești și să nu renunți. De la anul 2019 am învățat să apreciez fiecare rază de soare care-mi bate în geam, fiecare mesaj primit de la cineva care s-a gândit pentru un moment la mine, fiecare zâmbet, dar și fiecare critică. Am înțeles că fără critici nu pot deveni mai bun.

 

 

De la 2019 am învățat că schimbarea doare, dar este necesară de cele mai multe ori. Este mai OK să găsești curaj și să te arunci în necunoscut pentru șanse noi decât să rămâi blocat într-o poveste cu final previzibil.

 

 

 

De la 2019 am învățat că momentul prezent este un cadou dat de Univers. Că trecutul e trecut, iar pentru ziua de mâine să nu-mi mai fac atâtea griji. Am înțeles că totul se întâmplă cu un motiv și că lecțiile de ieri mă vor ajuta să fiu mai puternic și mai determinat azi.

 

 

 

Îți mulțumesc 2019 pentru toate lecțiile și pentru că datorită ție, azi, sunt cea mai bună versiune a mea. Pentru 2020 nu-mi doresc nici bani, nici prieteni noi. Vreau să fie sănătoși toți cei dragi cu care am petrecut anul 2019, vreau răbdare, ambiție și liniște. La mulți ani tuturor, la mulți ani 2020 !

Attachment.png

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *