Ce-ți scriu

Prima zi din noul an

Miercuri, 1 ianuarie, ora 11. Prima zi din noul an. M-am trezit cu o foame de lup.

Pun cafeaua, beau două guri, dar jur că mi se face și mai foame și aud cum stomacul meu cântă pe note ca să se facă înțeles.

 

 

Reușesc să mănânc, după care încep un dialog cu mine, îmi dau sfaturi și îmi planific ziua ce mi se așterne în fața ochilor. Zic să încep de mâine cu ceva exerciții fizice că azi…azi nu. Dar stai. Trebuie. Mi-am promis că o să încep în forță și nu o să mai amân nimic.

 

 

 

După ce mă obosesc suficient, mă afund în canapeaua din living, intru pe netflix și caut ceva interesant cu care să-mi hrănesc timpul rămas. Undeva pe dulap, o carte neterminată parcă îmi strigă numele… Mă opresc din ce fac și mă apuc de ea, timid… de parcă “umblam” cu o femeie necunoscută. Mi-am plimbat ceva timp ochii și mâinile pe paginile ei fine, am făcut-o să creadă că avem “o relație”, iar într-un moment de neatenție i-am spus că nu putem consuma azi tot sentimentul, să lăsăm și pe data viitoare.

 

 

Atunci când tu o să citești acest articol, eu voi fi în camera mea, cu luminile stinse, gândindu-mă la ziua de mâine și la ce îmi pregătește ea. Muzica răsună, vibe-ul e bun, au trecut și sărbătorile, de acum ne întoarcem în ringul vieții.

 

PS. Un sfat: asigură-te că ieși mereu învingător!

2 thoughts on “Prima zi din noul an”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *