Ce-ți scriu

Cum să-ți promovezi afacerea simplu și eficient

Personalizarea se află pe primul loc în lista de făcut pentru a-ți promova business-ul, blogul sau munca. Fie că ai un magazin de cartier, fie că ai un atelier de croitorie sau oferi servicii, tot mai mulți clienți așteaptă mesaje publicitare individualizate.

 

 

 

Sunt blogger și designer, asta pe lângă jobul meu permanent. Scriu și public poze cu creațiile mele, iar din când în când mai vând și câte ceva. Mă bucură faptul că am clienți, dar cel mai mult mă interesează să mi-i fac prieteni. Vreau ca ei să simtă mesajele pe care le transmit pe tricouri/căni sau hanorace, să simtă că vin de la cineva suficient de puternic și dedicat pentru a fi un brand.

 

 

 

Acum mi-am propus să trec la urmărorul nivel, să fiu profesionist. Contează cum “îmbraci” totul și ce atitudine adopți. Alter Ego e unealta cu care aleg să lucrez.

Alter Ego se ocupă de personalizare, de la căni până la bluze, stickere, tricouri. Iată cum te pot ajuta ei:

Comandă căni personalizate pentru cei mai fideli cititori

Un blogger are urmăritori care primesc un e-mail ori de câte ori se publică ceva. Am și eu câțiva, unii lasă comentarii, iar alții preferă să-mi trimită mesaje pe rețelele de socializare. Pentru cei mai fideli ai putea să comanzi căni personalizate, cu numele blogului tău. Oamenilor le place să fie tratați special. Alter Ego te poate ajuta în acest proces, deoarece personalizează căni la o calitate superioară pieței.

 

 

 

Cui nu-i plac tricourile personalizate?

Un tricou personalizat este întotdeauna un cadou foarte apreciat. Deși unii spun că nu ar purta așa ceva, ajung să-l poarte. Ideea e să cunoști persoana, să știi ce-i place și ce nu, mesajele să fie potrivite, să concepi un design care să se muleze perfect pe stilul ei.

Poți imprima tot numele blogului/afacerii tale și poți scrie citate din articolele cu multe vizualizări. Pe unele le poți face cadou cititorilor care se remarcă la sfârșitul lunii, iar pe unele le poți purta la evenimentele unde sunt prezenți și alți bloggeri, tricoul fiind principalul subiect de discuție pentru că te-ar face mai vizibil/ă. Alter Ego te poate îndruma spre alegerea design-ului, ca mai apoi să-ți personalizeze numărul de tricouri dorit, pe culoarea dorită.

 

 

 

Afacerile mici ajung să se blocheze la un moment dat din cauza antreprenorului care nu evoluează, nu caută și nu se informează. Un tricou personalizat poate vorbi despre tine sau despre afacerea ta, te poate redresa de la eșec. Poate scoate la suprafață umorul și personalitatea ta alpha.

 

 

 

Recomand bloggerilor și antreprenorilor să devină profi, prin personalizarea afacerii lor. Va fi un pas mic, dar inteligent și s-ar putea să vă placă să fiți văzuți și recunoscuți și în offline, nu numai pe internet! Succes

 

Link-uri AlterEgo: 

Instagram @alterego.gift

Facebook @alterego.gift

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *