Dragoste & Sex

5 motive pentru care te-ar putea părăsi – Nocturn:Act 1


Bărbatul pleacă dacă nu știi cum să-l…

Surprinzi* Lasă iubirea deoparte și nu-l îneca în rutina de zi cu zi. Vino mereu cu ceva nou, nu-l fă să aștepte schimbarea sau să ți-o ceară. O femeie trebuie să știe cât să se întindă, când să fie ca o durere de cap și când să fie ca o bătaie de inimă. Trebuie să-l faci să lupte pentru tine, să-l ademenești cu cele mai incitante gânduri și să-i naști întrebări.

 

 

Înțelegi* E momentul să-i iei sufletul în brațe cum numai o femeie puternică știe să facă. Că e vorba de o bere cu băieții, de un meci de FIFA pe PlayStation sau pur și simplu de un plan pe care-l are de ceva timp, trebuie să înveți să-l înțelegi ca o femeie matură ce ești. O să se simtă norocos că te are și o să găsească cea mai frumoasă liniște la tine în brațe.

 

 

Iubești* Iubirea nu constă în cantitatea cuvintelor pe care le spui ci în calitatea faptelor pe care le faci. Iubește-l cum nu ai mai iubit pe nimeni! Iubește-l sincer, cu dor, cu vise și planuri! Iubește-l cum simți, dar nu uita să faci asta în fiecare zi!

 

 

Satisfaci* Nu trebuie să fii actriță porno ca să-l fuți atât de bine încât să nu mai simtă nevoia să și-o atingă o săptămână întreagă. Fă-i poftele atunci când merită, află ce îl excită și ce fantezii are. Nu trebuie îndeplinite toate, unele fantezii trebuie să rămână fantezii, dar e suficient dacă le discuți cu el. Cu siguranță o să crești în ochii lui.

 

 

Păstrezi* E ușor să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine, dar e mai greu când vine vorba să-l faci să te păstreze. Un bărbat se plictisește dacă nu știi să-l ții în priză, dacă nu-i stârnești interesul din când în când.

 

 

Să-i fii mereu SPRIJIN atunci când sufletul îi devine greu pe drumurile vieții.

Să-i fii MÂNDRIE în lume, să te povestească frumos.

Să-i fii CURVĂ în pat, să scoți “animalul” din el și să-i devii INDISPENSABILĂ.

Să-i fii COMOARĂ atunci când credea că a pierdut tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *