Dragoste & Sex

Femeia falsă nu-i de păstrat – Nocturn: Act 2

Prima impresie contează

Am întâlnit multe femei care m-au luat cu vrăjeli, care au încercat să mă ducă ușor cu preșul. Problema lor e că le simt de la distanță, le miros fără să folosească vreun parfum. Cu cele mai multe n-am stat la discuții, doar am dispărut ca Houdini. Cu o mică parte am ajuns să mă culc în speranța că prima impresie nu contează atât de mult. M-am înșelat de fiecare dată. Nu regret, pentru că așa mi-am dezvoltat  un simț al falsității.

 

 

 

Ce relație poți avea cu o femeie care urmărește interese numai de ea știute?

Maxim o felație, două, că de ceva serios n-am vreme. Când le aud cum mă ridică în slăvi, mă gândesc că aș dori să existe o telecomandă ca să le pot da volumul la minim. Sunt frumos pentru mașina pe care aș putea să o conduc și din care ai vrea să cobori în fața anturajului tău. Sunt inteligent pentru hainele de firmă pe care ți le-aș putea face cadou și cu care te-ai afișa ori de câte ori ți s-ar da ocazia. Sunt atent pentru că te-ai săturat de sucul acela concentrat și parcă ai bea puțin Moet în Bamboo între două sesiuni de selfie. E ușor să te minți singură, dar oare se merită? Nu! Dacă nu știi să fii fericită atunci când ești săracă, nu vei fi fericită nici atunci când vei deține toate lucrurile menționate mai sus.

 

 

Să fii imperfect e perfect!

În marea asta de suflete am căutat inocența și imperfecțiunea. Și am găsit-o. Am preferat mereu tipa sinceră care îmi zice totul verde-n față, cu riscul de a nu mai fi nimic între noi. Ador și apreciez când femeia se deschide în fața mea, când îmi spune și cea mai nebună fantezie și cel mai murdar gând al ei. Îmi place femeia care nu încearcă să mă determine să cred că-i perfectă. Sunt imperfect, am un milion de defecte și mă simt bine în pielea mea. Am preferat femeia care înțelege asta și mă acceptă cu bune și cu rele.

 

 

Schimbarea începe cu tine

Nu vreau să fiu soțul perfect, ușa de biserică ce lipsea din peisaj sau un tată model. Sunt defect. Și cer fix ce ofer și eu la rândul meu.

Mereu înainte să o cunosc pe cea cu care împart aceleași imperfecțiuni azi, îmi răsuna o vorbă în cap: nu mă mai fut cu femeile false. Și nu cred că eram singurul bărbat ce gândea la fel. O femeie dacă începe să se ascundă după deget, să falsifice momente și amintiri, atunci să fii sigur că e falsă și atunci când ești între picioarele ei.

 

 

Sper să ajungă mesajul acolo unde trebuie și să se înțeleagă măcar 50% din tot.

 

 

 

E timpul să fiți sincere, naturale și deschise, iar toate astea o să vă aducă prințul cu Maserati, cupa cu Moet din Bamboo sau hainele de designer. O să vă aducă un bărbat loial alături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *