Dragoste & Sex

Sunt un nemernic – Nocturn: Act 4

Începuturi

Mi-ai spus că preferi ceva serios, dar totuși nu vrei dureri de cap sau griji în plus. Ți-am acceptat regula, pe terenul tău de joc, dar ți-a scăpat ceva: sunt un nemernic. Te-am ridicat la nori, iar când te-ai așteptat mai puțin te-am lăsat să cazi de la înălțime în marea mea de sentimente. Am fost un nemernic.

 

 

Te-am făcut a mea

Ți-am învățat fiecare mișcare, de la cafeaua din zori până la demachiatul din creierul nopții. Am simțit cum treci de la sex la pasiune și invers. Sunt un nemernic și pentru mine sexul este cea mai mare plăcere, dar când vine însoțit de sentimente devine special. N-am putut să aleg între trup și minte așa că te-am luat cu totul.

 

Ți-am dat libertatea în dar, te-am lăsat să dai peste toți falșii ca să înțelegi ce ai lângă tine, să te fac să apreciezi mâinile care se joacă noaptea pe trupul tău gol, buzele care îți sărută fiecare centimetru. Numai un nemernic poate să-ți fie lecție!

 

 

Regele și regina

Nu am cursuri și nici nu am jucat în filme, dar știu unde să te ating ca să te fuck să te urci pe pereți, să te fuck să urli de plăcere, să-mi spui pe nume silabisit. Numai un nemernic îți împlinește dorințele și fanteziile, fără ocolișuri, fără perdea, dar numai în cazul în care ești regina din sufletul lui, iar el simte că e reciproc și din partea ta. Energia și timpul sunt esențiale, așa că hai că nu le irosim degeaba.

 

 

Trecut,prezent și viitor

Un nemernic este gata să-ți demonstreze că e prezent cu totul în viața ta, că trecutul e doar un capitol încheiat, iar viitorul nu-l poate face să dea înapoi oricât de incert pare. Te ia de mână chiar și atunci când meriți mai puțin, îți pune soare în piept, te face să radiezi de fericire. Nu o să-ți decidă cu cine să ieși, doar pe cine lași să intre în inima ta sau între picioarele tale – un nemernic nu pierde nimic dacă îl înșeli.

 

 

Cine sunt?

Eu sunt nemernicul care te iubește în toate rolurile – de prietenă, de iubită, de soție, de amantă. Vrei să fii nemernica mea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *