Dragoste & Sex

Cât ne mai mințim? Nocturn: Act 5

Da, chiar contează sexul – și pentru bărbat, dar și pentru femeie. Poveștile de iubire există, nu sunt prezente doar în cărți, dar sufletul poate ajunge la saturație de la atâtea dulcegării.

 

 

P.R.P.

O femeie are nevoie de protecție, romantism și penis. Știu că o să stârnesc controverse în rândul celor care se cred sfinte, care merg doar pe mâna sentimentelor, dar, fetelor, nu aveți nevoie și de sex? Ok, poate aveți nevoie într-o cantitate mai mică față de bărbatul care să vă merite, un domn cu principii, cu bun simț și mult respect, dar nu puteți nega că sexul vă este indiferent.

 

 

PORC prin definiție

“Femeile fără zahăr” vor spune că sunt un porc, dar mi-am asumat asta acum două ore când m-am pus pe scris. Nu ar trebui să existe bariera asta între iubire și sex. Ambele au aceeași esență și același scop: setea de a petrecere timp de calitate împreună. Sexul e ca un joc interactiv, unde partenerii dau frâu liber imaginației. Iubirea e un sentiment la fel de interactiv, necesită implicare, imaginație și dedicare.

 

 

Pe locul doi sau…?

Poate să-ți coboare luna de pe cer, să-ți cumpere ultimul model de mașină, să-ți ofere libertate financiară, toate ar fi degeaba dacă nu ți-ar oferi nopți lungi pline de gemete, nopți în care faceți sex (poți să-i spui “dragoste” dacă sună mai special) ca sport. Dacă nu ar coborî acolo jos, între picioarele tale, să-ți picteze orgasmul, iar apoi să ți-l ofere în dar, ar fi totul ca o mâncare fără gust.  Înțeleg că treci sexul pe locul doi și nu spun că greșești, dar imaginează-ți – cum e să stai lângă un bărbat care nu îți oferă și partea fizică?

 

 

 

Mă găsești aici, îmi poți răspunde la întrebare la orice oră din zi sau din noapte.

 

 

Sincer

Trăim în secolul vitezei, dar încă suntem lenți la capitolul “sinceritate”. Mereu am răspuns sincer când am fost întrebat de femeile care au trecut prin viața mea, da, contează sexul pentru mine și am așteptat aceeași sinceritate în schimb. Dar nu, m-am izbit de ziduri și de gândiri rigide.

 

 

 

Hai să lăsăm orice perdea, să nu mai aberăm despre prinți care nu-ți vor fundul ci doar sufletul. Nu de alta, dar nu cred că îți strică un orgasm.

 

2 thoughts on “Cât ne mai mințim? Nocturn: Act 5”

  1. Ai dreptate. La mine dragostea nu e doar sentimente, prietenie sau doar sex. E un mix din toate astea. Și era un timp când chiar puneam sexul pe primul loc. Dacă nici orgasmul nu e premiul suprem pentru o femeie, care stie ea cat de mult se chinuie să îl obțină și asta din când în când, atunci nu știu ce ar fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *