Ce-ți scriu

Trecut, prezent și viitor – Nocturn: Act 8

Noi am început simplu, fără măști, fără ocolișuri. Totul a venit de la sine, totul s-a întâmplat natural, iar asta mă bucură pentru că nu aș fi putut juca un rol. Nu am vrut să fiu asemenea prefăcuților peste care ai dat de-a lungul timpului.

 

 

 

Nu ți-am dat lanțuri sau brățări, eu ți-am dat încrederea mea. Degeaba încerci să ții captiv un om pe care-l iubești, că nu vei putea opri ceea ce e făcut să se întâmple. Nu avea rost să-ți umplu capul cu prostii atunci când unul s-a uitat la fundul tău. Din contra, sunt mândru de tine. Blegii cu care ai fost aveau mereu ceva de comentat și te sunau pe facetime să te verifice. Un bărbat adevărat te poate ține lângă el chiar și atunci când ai toată libertatea din lume.

 

 

Ai căzut, dar te-am ridicat de fiecare dată, cât de sus am putut eu. Nu aveam să fiu mai bărbat dacă măturam cu tine pe jos. Cei slabi din trecutul tău, te-au ținut la sol, să nu cumva să ridici privirea și să vezi alte oportunități. Nu te-ar fi lăsat să decizi nici măcar când să faceți cumpărături în casă.

 

 

 

Ți-am apreciat fiecare defect ca pe o calitate. Asta te face diferită și reală, pentru că sunt sătul de tot plasticul care se promovează în jur. Ador formele tale, iubesc să te privesc goală în lumina difuză din dormitor… Nu am vrut perfecțiune, nu aș fi știut cum să mă comport. Nu mi-au plăcut sânii cât pepenii și nici abdomenul plin de pătrățele, am vrut să fii sexy în gândire întâi, iar mai apoi în pat. Esențele tari se țin în sticluțe mici!

 

 

 

Ți-am oferit intimitate, ordine în minte și curat în suflet. Unde alții au lăsat doar noroi, eu am venit și am plantat flori. Am știut să mă descalț la intrarea din inima ta și am pășit timid, dar suficient de încrezător încât să te fac să-ți dorești să rămân. Nu sunt cel mai bun, nici cel mai frumos, nici măcar cel mai deștept, dar încerc în fiecare zi să aduc ceva nou la mine.

 

 

 

Eu te-am amenințat că o să rămân lângă tine o viață întreagă. Idioții că te vor părăsi. Simți diferențele azi?

Eu sunt eu de când mă știu, cel mai simplu om. Eu nu te țin cu forța în poveste, nici nu-ți promit luna de pe cer. Tac și fac tot ce ține de mine, în timp ce alții privesc de pe margine la ce au pierdut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *