Ce-ți scriu

O gură de oxigen – Nocturn: Act 9

Orice persoană îşi doreşte să lase ceva în urmă. Unii se rezumă la copii,iar alţii la bunuri şi valori,dar defapt ce vrea sufletul nostru să lase în urmă?

 

 

Care este misiunea ta?

În profunzimea gândurilor,fiecare ştie că nu a venit întâmplător pe Pământ,că are o misiune de îndeplinit,persoane de iubit sau pur şi simplu o să ajute la schimbarea lumii în ceea ce visăm zi de zi cu toţii. Visăm pentru că ştim că se poate realiza,pentru că vrem mereu mai mult decât ni se oferă,pentru că spectacolul pervers la care asistăm nu corespunde cu ceea ce îşi doreşte sufletul.

 

 

Adevărata bogăție este în inima ta

Acest gând a sosit atunci când ascultam o melodie de pe albumul “Oxigen” semnat Alan&Kepa … Mi-am dat seama că nu e nevoie să las ceva în urmă,nu-i nevoie să-mi fie menţionat numele într-o oarecare carte,nu-i nevoie să mi se ridice o statuie deoarece faima nu mă ajută după ce plec,iar oamenii oricum uită la scurt timp. Dacă toate astea vin ca un bonus, atunci e OK, dar ca să sacrifici oameni dragi, sincer, nu se merită. Concentrează-te pe ce iubești și pe cine te iubește, asta e tot ce poți lăsa în urma ta: amintirea unui OM bun. 

 

 

 

Simpla ta prezență înseamnă enorm de mult,mai ales atunci când faci ca acea prezenţă să fie cât mai plăcută. Însemni mai mult decât orice moştenire pe care ai de gând să o laşi în urmă. Oricât de mulți bani ai face, tot o să vrei mai mult pentru că setea asta nu o să o stingă niciun ocean. Rămâi focusat pe ce îți dictează inima și folosește tu banii, nu-i lăsa să te folosească ei. 

 

Omul trece prin trei nivele în viaţa sa: de la „a gândi” la „a face” şi de la „a face” la „a fi”.

 

 

 

P.S.  Să nu înţelegi greşit ce am scris,nu spun că trebuie să fii un trântor, să te laşi pe baza altora,să nu munceşţi şi să nu faci nimic în viaţă,din contra,fă ce-ţi place,fă-o bine şi urmează-ţi visul. Luptă sau pupă pantoful! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *