Ce-ți scriu

Fă rai din ce ai – Nocturn: Act 10

Închide TV-ul, laptopul sau orice te ține ocupată și hai în pat. Sunt vremuri grele, cu restricții, dar vorba aia “fă rai din ce ai”. Vreau să-ți mângâi pielea, așa cum îți place. Promit că n-am să ratez nici măcar un milimetru, voi trata asta cu foarte multă atenție. S-ar putea ca în unele zone să mă opresc mai mult pentru că știu ce te face să strângi cearșaful în pumni și să-ți muști buzele cu atâta sete. Asta-i motivația mea.

Acum nu contează ce stres te așteaptă la birou, cine pe cine crede sau cât de mult mă iubești. Contează plăcerea, să o privești și să o domini, să o îmblânzești și să o ții între picioarele tale până la dulcele orgasm. Nu scriu literatură erotică, dar ador să fac sex cu tine până și în scris.

Înainte de a te cunoaște, aveam o poziție preferată , cea a misionarului. Însă, de când ai apărut în zona mea, toate pozițiile sunt preferate, căci îmi place să te am din toate unghiurile. M-ai scos din lumea mea și m-ai învățat să privesc femeia cu mai multă admirație. Mi-ai arătat ce e magia în lumea reală: două trupuri goale care se îmbrățișează cu foc și se lasă cunoscute unul de către celălalt.

Îmi place să fac sex pe muzica trupurilor noastre, pe muzica inimilor care bat cu repeziciune. Îmi place și când ne-p tragem pe grabă, și când ne oferim timp pentru a da frâu fanteziilor. Îmi place și când, după act, îți odihnești trupul gol în brațele mele și povestim despre tot felul de idioțenii.

Îmi place când, dezbrăcați, terminăm vinul început înainte pe canapeaua din sufragerie.

Apoi o facem iar de parcă am lipsit un an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *