Ce-ți scriu

Fetele se tem, Femeile profită – Nocturn: Act 12

Fetele, atunci când vine noaptea, tresar la fiecare zgomot, se tem că le urmărește cineva de sub pat sau că există o creatură în dulapul ce trosnește sub greutatea anilor ce-i stau în spate. Habar n-au câte înțelesuri poate avea bezna tăcută ce învăluie totul în jur.

 

 

 

Le este teamă când se apropie ora de culcare. Se ascund tăcute sub plapuma grea până în zori. Ori stau cu veioza aprinsă. Unele își cheamă prietenele, să aibă cine să le țină de urât.

 

 

 

La polul opus, se află femeia. Ea nu se teme de întuneric, ci profită la maxim de el. Se transformă totul în pasiune și dorință – singurele care luminează camera în nopțile fără lună plină. Pipăie, atinge, mângâie, miroase, ascultă și sărută – își folosește toate armele din dotare pentru a-l explora pe deplin. Nu se teme de marea de negru, ci își scaldă trupul gol în fantezia momentului.

 

 

 

Fetele nu știu că în beznă se dau cele mai bune palme peste fund, se șoptesc la ureche cele mai perverse gânduri, se face cel mai bun oral. Femeile știu toate astea, ba mai mult, știu că rutina nu face bine, de aceea vin mereu cu ceva nou.

 

 

 

Fetele nu stiu că, în negrul ce se naște atunci când soarele pleacă spre alte lumi, bărbații devin diferiți. Dau frâu liber fanteziilor, în timp ce trupul și mintea se îmbată în parfumul dulce al dorinței. Nu știu nici că bărbații se simt mai relaxați scufundați în beznă. Femeile știu că e momentul să atace, simt vulnerabilitatea și obțin orgasme ca trofeu.

 

 

 

O femeie va lua ce-i mai bun din zori, din zâmbetul soarelui, și ce-i mai nebun din noapte, din beznă. Ziua sunt soții perfecte și mame desăvârșite, iar noaptea sunt murdare. Când întunericul se lasă peste oraș, femeile devin curve în pat pentru bărbatul iubit, în timp ce fetele se blochează unde au rămas cu o zi în urmă.

Cu lumina stinsă, fetele fac pe ele de frică. Femeile fac dragoste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *