Ce-ți scriu

Femeia ca un drog – Nocturn: Act 14

De la extraz la agonie

Nu am citit nicăieri, nu au făcut documentare pe tema asta, dar sunt cât se poate de sigur că femeia este cel mai puternic drog. Cel care te face să uiti ce-i aia rațiune, cel care te face să zbori deasupra tuturor sau cel care te face să ai stări de rău. Nu există dependență mai mare – de droguri te lași, de alcool la fel, de oricare alt viciu, dar de femeie… dacă ajungi să ți-o injectezi o singură dată, o să ți-o injectezi o viață întreagă. Nici măcar toate drogurile la un loc nu pot cântări cât efectul ei. E cel mai frumos sentiment, dar dacă nu ești atent, în unele cazuri, te poate omorî.

 

 

Terenul tău, regulile ei

Nu e la fel ca heroina, nu are efecte imediate, dar dacă îți ajunge în sânge, îți intră în suflet și în minte. Din minte poate reușești să o scoți înlocuind-o cu altceva, dar din suflet nu o să o poți scoate oricât vei încerca. Mai ales dacă-i o femeie cu clasă, de calitate superioară, care știe cum să mute piesele pe tablă.

 

 

Echilibru

Atunci când vei încerca să o scoți din corpul tău, o să-ți lase răni deschise. O să o scoți prin amintiri sau sentimente, dar niciodată nu vei reuși să o scoți cu totul. Restul rămâne în sângele tău pe veci. Sevrajul e crunt, o să te facă să vorbești cu pereții în timp ce plângi de durere. Durere de suflet. Știi în ce te bagi? Te arunci cu capul înainte, dar asta îți poate aduce fericirea adevărată.

 

 

De la puțin la clipe scumpe

O să vrei să crești doza după un timp. O să simți acea legătură strânsă, la fel ca cea dintre fumător și țigară – ea o să ardă pentru tine, iar tu vei muri pentru ea. Totul o să înceapă cu ea, o să fie primul gând când deschizi ochii și ultimul înainte de culcare. Nu o să-ți permiți să consumi altceva, pentru că nu ai suporta să-i simți lipsa pentru totdeauna.

 

 

 

Femeia este singurul drog real de care nu te poți lăsa, singurul care te face să te simți precum eroii din benzi desenate, dar totuși acorat în realitate. O să poți face orice vine din suflet, nu din minte, așa cum se întâmplă în cazul drogurilor obișnuite. O să te facă fericit dacă o să știi cât și când să prizezi, iar tu la rândul tău îi vei fi drog preferat dacă știi să fii bogat în bunătate, stări de bine, înțelegere, iubire și respect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *