Ce-ți scriu

Vreau să fii femeie! – Peisaje interioare: Act 1

De pe vremea când eram adolescent, mi-am dorit să fac cât mai mult sex și niciodată nu am negat asta. Poate doar atunci când am vrut să impresionez o nou-venită,haha. Însă, odată cu trecerea timpului, m-am maturizat și mi-am asumat dorințele, indiferent cât de porc aș fi arătat în ochii ei.

 

 

 

Să mâncăm și să bem ceva, iar apoi să mă arunci în pat și să mă călărești, presupune minimul de efort din partea ta. Să te arunci cu ciocul înainte ca un vultur la șliț nu este nimic remarcabil. Nici măcar nu ai nevoie de consimțământul meu când vine vorba de sex. Sunt bărbat, eu n-am dureri de cap ca tine și nici nu folosesc alte scuze. Rare sunt momentele când sunt indisponibil pentru asta.

 

 

 

Sunt puțin mai demodat sau puțin mai prost(pentru unele), dar vreau altceva. Vreau conexiune, grijă, căldură – nu cea degajată de corpurile noastre atunci când ne futem. Vreau să știi să fii femeie chiar și îmbrăcată. Vreau să mă aduci în punctul ăla de fierbere, să mă simt al tău și fără să mi-o arăți. Crezi că ai putea?

 

 

 

Dacă am explorat cu tine mai mult decât am făcut-o cu celelalte, să știi că nu o să te venerez. O să obții o stea pe Hall of Fame-ul vieții mele sexuale. Atât. N-am să te respect că m-ai ținut în tine două ore și am tremurat de plăcere, nici că te iubesc pentru că te-ai mișcat mai ceva ca actrițele din filmele porno. Oricâtă plăcere mi-ai produce, nu-i suficientă pentru a rămâne o viață lângă tine.

 

 

 

Vreau o femeie! Nu bună doar la sex vaginal și oral, ci bună și la suflet! O femeie curată sufletește, o femeie care n-ar putea să mă mintă nici în glumă, o femeie cu clasă care știe ce vrea de la viață și nu se ascunde după deget. O femeie care mă face să zbier de plăcere chiar și îmbrăcată, o femeie care trezește tot ce e mai animalic în mine doar privindu-mă în ochi. Vreau să fii femeie când ieșim în public sau când simt nevoia să mă descarc, nu doar când te pun capră. Și bărbații au nevoie de iubire, oricât de ireal ar suna pentru unele. Nu suntem doar mașini pentru nevoi sexuale, nu suntem toți obsedați. Și bărbații au nevoie de înțelegere, de seri pe canapea la un film bun, de atenție, de grijă și respect.

 

 

 

Eu, cel puțin, un demodat, am nevoie de lucrurile ce-mi hrănesc sufletul în aceeași manieră în care am nevoie și de sex – cât mai des, cât mai de calitate, de preferat zilnic.

Poți să mi-o tragi acum și să mă iubești pentru totdeauna și încă o zi? Hei, sunt bărbat, n-ar trebui să fie așa greu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *