Ce-ți scriu

1 mai orgolios ca altul – Peisaje interioare: Act 2

 

Nu trebuia să aștepți postarea mea, dar dacă ai făcut-o, atunci e timpul să-i arăți că o iubești! Nu fii fraier! Ai nevoie de ea și o știi, chiar dacă nu arăți! Folosește încăpățânarea asta ca să clădiți ceva durabil între voi, nu ca să vă dezbinați. Nu o lăsa să aștepte, nu-i da ocupat atunci când sună. Fă-ți timp pentru că timpul nu iartă și nu se întoarce! Masca să fie doar cea de protecție pentru virusul acesta, nu purta măști ca om. Fii tu, adevăratul tu! Fii prezent! Fă-o să se simtă importantă în fiecare zi!

 

 

Nu te culca supărat pe ea, încearcă să-i spui că o iubești înainte să închizi ochii, pentru că nu e garantat că îi vei mai deschide. Nimic nu e garantat în viața asta. Privește în jur – turme care aleargă după ambalaj. Fii tu cel care iubește conținutul. Un ambalaj frumos poate ascunde un conținut urât. Nu contează etichetele, nu contează nimic din ce îți impun ei. Ieși din turmă și fă-ți un drum al tău, un drum pe care să-l share-uiești cu persoana iubită. Doar cu ea. Vor exista multe ispite, dar să nu cedezi, nu da vrabia din mână pe cioara de pe gard.

 

 

 

Dansează cu ea, chiar dacă nu te pricepi, fii copil – arată-i că pentru tine înseamnă mult lucrurile mărunte, că încă știi ce-i frumosul. Sărut-o, ia-o de mână, aleargă prin casă, surprinde-o după o zi grea. Vrei să știi dacă e sinceră? Privește-o în ochi, pătrunde dincolo de ei și află.

 

 

 

Află cum e ea dincolo de farduri, dincolo de rujul scump, de ținuta standard. Stai cu ea în pijamale sau stați goi. Alege o poză cu voi doi și caută o ramă frumoasă (sau dacă te pricepi, realizează tu una cu mâinile tale). Fă-i acest cadou. O să însemne mai mult decât parfumul versace. Când nu-i în apele ei, ajut-o cu un sfat, măcar cu o îmbrățisare. Suntem oameni, avem zile și zile, dar asta nu înseamnă că s-a schimbat față de tine. Ai încredere în sentimentele tale și mergi după bătăile ei de inimă.

 

 

 

Fericirea ți-o faci tu! Nu aștepta să pice de sus, nici să vină cineva să ți-o “verse” în fața ușii. Dacă ne-am bucura la maxim de ce avem și nu ne-am mai plânge pentru ce nu avem, totul ar fi mai ușor, iar viața ar fi mai lungă. Nu cred nici eu în basme cu prințese, dar poate ea e prințesa ta, iar tu ești prințul sosit pe cal alb ca să-i ceară mâna. În viață trebuie să deschizi ochii la timp și să faci alegeri, iar acestea din urmă îți vor defini viitorul. Ai un viitor. Ai un destin. Toți avem. Dar nu totul e perfect. O știu eu și o știi si tu.

 

 

 

Fă-o să-și imagineze cum o să stați pe o bancă, bătrâni, la povești despre prima oară când vi s-au intersectat privirile. Pare un drum lung până acolo, dar nimic nu-i imposibil. Există certuri, există despărțiri în glumă sau 2-3 zile fără să vorbiți, dar contează cum o să treceți peste și care o să renunțe la orgoliu.

 

 

 

1 mai orgolios ca altul? Atunci e timpul pentru o schimbare! Nu fii fraier, nu fii fraieră, luptă pentru ceea ce îți dorești! Eu am greșit și am pierdut, nu-mi repeta greșeala.

 

 


P.S. Articolul e valabil și pentru femei! Iubiți-vă bărbatul cu toată ființa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *