Ce-ți scriu

Din MAI pentu totdeauna – Peisaje Interioare: Act 3

Aproape s-a dus jumătate din anul 2020, suntem în luna mai deja. Parcă ieri sărbătoream trecerea dintre ani. Cu cât înaintăm în vârstă, cu atât acele ceasului se învârt mai repede. Și n-ar conta deloc asta dacă persoanele dragi ar rămâne aici indiferent de anii grei ce le schimbă chipul.

 

 

 

E timpul să ne bucurăm MAI mult de ce avem, să fim MAI recunoscători că nu ne plouă și că avem o masă caldă la orice oră. Alții n-au nici 1% din toate astea, dar totuși au puterea să zâmbească și să nu abandoneze lupta. Hai să ne iubim MAI mult, să nu ne mai întoarcem cu spatele când ne vedem întâmplător pe stradă, să rostim acel “ești bine?” MAI des.

 

 

 

Dacă tot e luna MAI, fii un bărbat MAI bun pentru femeia care te așteaptă cu dor acasă. Cu ea împarți patul, bucuriile, dar și evenimentele nefericite. Apreciază MAI mult chiar și banalul apel sau mesaj pe care îl primești de la ea. Apreciază MAI mult că își face timp pentru tine și pentru nevoile tale.

 

 

 

Fii MAI răbdător atunci când trebuie să se aranjeze ca să ieșiți undeva, chiar dacă e greu. Știu exact cum este să aștepți îmbrăcat minute bune să iasă din baie. Se face frumoasă pentru ea, dar și pentru tine – vrea să mergi cu capul sus atunci când o ții de braț. E frumoasă și fără machiaj, știu, dar nu-i poți răpi asta – așa-s femeile, vor perfecțiune când vine vorba de ele!

 

 

 

Fii MAI atent cu ea și cu nevoile ei! Sună banal, dar e frumos ca din când în când să-i lași o floare pe masa din bucătărie, însoțită de un bilețel cu un “te iubesc” scris de mână. O să aprecieze înzecit. Ea nu are nevoie de ceasul acela de 1000 euro ci de gesturi mici care valorează de milioane de ori mai mult. O femeie care se simte bine în preajma ta, nu o să caute niciodată completări în altă parte.

 

 

 

Fii MAI sincer! Spune-i adevărul, chiar dacă e dureros sau deranjant uneori. Minciuna are picioare scurte și nu o să te ajute pentru mult timp, din contra. Fiecare avem secrete și le putem păstra în noi, dar ce ține de cuplu, de relație, fii un bărbat sincer care își asumă faptele. Oferă-i sinceritate și o vei primi înapoi!

 

 

 

Fii MAI idiot! Nu în sensul rău! Vino cu idei noi, în special în pat, atunci când deveniți intimi. Mai schimbă ritmul, pozițiile, mai cumpără o jucărie pentru adulți, coboară jos acolo la ea fără să aștepți ceva în schimb. Fute-o de parcă nu vrei să-i rămâi dator, dă-i plăcere de zece ori MAI mare decât cea oferită până acum. O merită, acesta e motivul – în caz că aștepți unul! Stai liniștit, o să simți la dublu totul, o să te facă să o rogi să luați o pauză de țigară.

 

 

 

E timpul să o săruți MAI mult, să o îmbrățișezi MAI cu dor, să-i spui MAI des cât înseamnă pentru tine. Cumpără flori și ciocolată, chiar dacă e ea dulce deja, iar inima ei înflorește ori de câte ori îi apari în cale. Nu fă asta doar în MAI, dar începe acum și continuă în fiecare zi până la adânci bătrâneți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *