Ce-ți scriu

Oamenii și trădarea

Oamenii trădează doar atunci când nu iubesc. Celelalte motive sunt doar praf în ochi și nu au valoare. Oamenii trădează atunci când se cred superiori și asta(cred ei) că le permite să calce toate sentimentele în picioare.

 

 

E greșit să gândești că undeva,ceva îți dă voie să iei în râs un om care are grijă de tine și de nevoile tale de zi cu zi. Dacă nu ești în stare să mulțumești verbal, atunci fă-o prin fapte DEMNE. Dacă o să-l trădezi, o să o faci din lipsă de respect, din faptul că nu îți pasă. Dacă alegi să trădezi, e pentru că nu îți vezi viitorul lângă acea persoană, că interesul tău și fericirea ta sunt mai mari decât binele relației din care faci parte. Ești egoist/ă și îndrăgostit/ă. Tu te îndrăgostești la fiecare două luni, dar niciodată de aceeași persoană.

 

 

Cum e să iubești pe cineva care nu merită nici măcar o fărâmă din dragostea ta? Cum e să-ți pese de cineva căruia nu-i mai pasă de tine? Cum e să știi că în orice clipă poate pleca, pentru că fie că ești, fie că nu, pentru acea persoană e tot atât? Trădarea nu e doar o CRIMĂ CU PREMEDITARE. Este cea mai hidoasă alegere pe care o poate lua o persoană. Mai grea decât trădarea este neștiința – faptul că nu ți-a zis că are alte orizonturi de explorat în afara celor comune. Asta îți lasă doar un gust amar pe care nu-l poți schimba indiferent ce aromă folosești. Inima se vindecă singură cu propria aromă, cu iubirea din propriile bătăi, dar fă-ți griji pentru minte – ea poate ierta, dar de uitat niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *