Dragoste & Sex

Destinatar greșit

 

Fie că ești bărbat sau femeie, atunci când te pregătești pentru a cunoaște pe cineva în viața reală, te vei gândi cu siguranță cum va decurge prima întâlnire și la ce te poți aștepta. Astăzi vreau să scriu pe blog despre o primă întâlnire amuzantă.

 

 

Vorbeam de ceva timp cu o fată, dar numai amical (cel puțin în viziunea mea). Locuia la câteva străzi de mine, dar nu ieșeam împreună nici măcar cu grupurile din care făceam parte. Era o fată ok, înaltă, deșteaptă, dar nu era pe filmul meu de copil prost de pe atunci. A tot insistat să ieșim la un film, la un suc… În cele din urmă, am hotărât să ieșim la un suc. Am ales un local puțin cam extravagant că atunci când citeam meniul, nimic din ce ieșea din gura mea nu suna cum trebuie. Dar i se părea amuzant și drăguț. Spre norocul meu.

 

 

Era mai mare ca mine, dar mai copilă oarecum. Era genul acela de la care trebuie să tragi cuvintele… poate asta îmi și displăcea cel mai mult. Nici eu nu eram vreun îndrăzneț, dar căutam subiecte sau o dădeam până în penibil doar ca să nu fie liniștea aceea mormântală.

 

 

După ce povestisem toate nebuniile pe care le făcusem, după ce îmi luasem familia pe rând la prezentat, am așteptat și din partea ei ceva. Dar nimic. Liniște. Și cu ochii în telefon din când în când. Ca o paranteză, la mine prima întâlnire înseamnă cunoaștere, deci nu-i loc de telefoane mobile, poate doar atunci când vrei să arăți ceva pe subiectul abordat. Revenim…

Am mai zis una, alta, am tot încercat să o țin cu zâmbetul pe buze poate-poate o lăsa telefonul acela deoparte dacă tot a insistat atâtea luni cu întâlnirea asta. M-am enervat văzând că nu dă semne și am scos și eu telefonul. Ea era cea mai bună prietenă a verișoarei mele, așa că m-am apucat să-i scriu verișoarei că mă enervează, că stă doar cu ochii în telefon și abia aștept să plec de acolo. Am dat “trimite”, dar nu m-am mai uitat la cine. Numai aud soneria de la telefonul ei. Oups, ai un mesaj. M-am prins că o gafasem urât de tot. S-a făcut albă ca varul și nu știa cum să reacționeze. Am dat să-i explic, dar s-a ridicat și a plecat. Ne mai vedeam prin cartier, tot așa albă la față se făcea când mă avea în fața ochilor. Iar dacă se întâmpla să fim pe aceeași parte a trotuarului, pur și simplu trecea pe cealaltă parte.

 

 

Ai grijă cui trimiți mesaj, tura viitoare poți să fii la masă cu amanta, iar din greșeală să-i trimiți soției că nu vorbește și abia aștepți să pleci de la întâlnire. Hahaha. Ar fi o întâmplare mai “fericită” decât cea pe care am trăit-o eu.

 

 

Sayonara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *