Ce-ți scriu

Pandemie, viață grea

Nu eram genul care să fie prezent în cluburi de vineri până duminică, dar pandemia asta m-a terminat. Nu mai e nimic la fel, nu mai există alt subiect “fierbinte” în afară de covid.

 

Purtăm măști de pânză peste măștile noastre de oameni. Nu eram destul de distanți emoțional și fără vreun virus, acum ne-au băgat distanțarea socială ca pe ceva normal. Nu mai dăm mâna, nu ne mai vedem în grupuri, nu mai comunicăm. Nici sexul nu mai e ce a fost de când cu pandemia asta nenorocită.

 

 

Se muncește online, se comunică online, totul îmi pare rupt din filmele SF pe care le vizionam când eram de-o șchioapă. Nu avem mașini zburătoare, dar avem un virus care ne-a înlănțuit, ne-a răpit libertatea peste noapte.

 

 

Ca să ne mai descrețim frunțile, o să vă povestesc cum am câștigat Vocea României fără să particip. Da, ai citit bine! Și cred cu tărie că și tu poți!

Lucrez în tura de noapte, 5 zile pe săptămână, într-o fabrică de chipsuri. De când cu pandemia, s-au adoptat măsuri ca afacerea să nu se închidă. Ne-au obligat să purtăm măști și să folosim alte căi de acces spre vestiare.

 

 

Sunt pe sectorul de “flavour”, așa că am toate șansele să strănut destul de des odată ce lucrez cu pudră pentru condimentarea chipsurilor.

 

 

M-am întors din concediu, mi-am reluat poziția și m-am apucat de treabă. Undeva în fața mea era managerul și trei șefi de linie. Am strănutat, cum fac de fiecare dată când răstorn un sac cu arome. Am întors patru scaune! M-am simțit exact ca la Vocea României! Și când am întrebat în glumă dacă pot să plec acasă, am primit și patru de “DA” !

 

 

Ca măsură de siguranță împotriva coronavirusului, recomand doi “căței” de usturoi. Nu servește la nimic, dar toți vor respecta distanța socială!

 

 

Voi ce alte “concursuri” ați câștigat de când cu lockdown-ul?

 

 

Aloha!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *